• instagram
  • afspraak-maken

Mijn Verhaal

Hi allemaal, mijn naam is Kelly en ik ben 33 jaar. Ik woon in Rijnsburg samen met mijn lieve man Jeffrey en onze 2 prachtige kinderen, Norah en Jason.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal naar een bewuster en lichter leven en het ontstaan van kahe.

December 2021 kreeg ik van een goede vriendin van mij een tip die mijn leven en mijn kijk op het leven heeft veranderd. Ik was op dat moment erg gestrest en ik maakte mij zorgen over werkelijk alles. Mijn hoofd zat vol, ik vergat alles, ik genoot niet optimaal van het leven en ik was veel bezig met dingen die gebeurd waren en dingen die konden gebeuren in de toekomst.

Ofwel, ik leefde totaal niet in het hier en nu.

Mijn vriendin gaf mij om die redenen de tip om een keer deel te nemen aan een verbonden-ademen workshop in Amsterdam. Zij vertelde mij wat het inhield en ik werd enthousiast en nieuwsgierig naar ademwerk.

Niks was teveel gezegd en ik kwam met een leeg hoofd thuis na de workshop. Ik had geen hoofd wat constant aan stond, maar ik had rust in mijn hoofd. En wat voelde dat fijn!

Op dat moment was mijn interesse aangewakkerd in innerlijk werk en vanaf dat moment zijn er allerlei mooie, prachtige trainingen op mijn pad gekomen.

Allereerst heb ik de training Kind in Evenwicht® (KiE) voltooid. Een prachtige methode om aan de slag te gaan met het innerlijk kind. Ik heb al veel kinderen én volwassenen mogen helpen met alledaagse problemen waar zij tegen aan liepen met prachtige resultaten!

Daarna heb ik de training Transformational Cupping® gevolgd. Een hele mooie methode ontwikkeld om op verschillende lagen dingen los te laten. Transformational Cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineer ik Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen (met o.a. voeding) als medicijn toe.

Als laatste heb ik de training Body Remember Trauma Therapy (BRTT) & Trauma Release & Breathwork (TRB) gevolgd. Een hele mooie methode ontwikkeld om trauma vrij te geven door middel van trauma release op de psoasspier en diverse ademhalingstechnieken.

Al mijn kennis en ervaringen vormt het draagvlak van mijn prachtige praktijk: Kahe.

Kahe staat voor stromen en mijn missie is om energie weer te laten stromen bij kinderen én volwassenen daar waar het nodig is.

Liefs, Kelly

× Neem contact op voor vragen.