• afspraak-maken

De kracht van Verbonden Ademhaling

Verbeter je gezondheid, herstel je energie, en vind innerlijke rust met Verbonden Ademhaling, een prachtige ademtechniek die je verbindt met je lichaam en essentie.

Ademcoaching: De Genezende Kracht van Ademhaling

Ademcoaching is een uiterst effectieve methode van genezing. De ademhaling is nauw verbonden met onze essentie en identiteit. Hoe we ademen heeft een aanzienlijke invloed op onze levenshouding. In de huidige hectische maatschappij, waarin veel gebeurd, houden we vaak onze adem in, wat nadelige gevolgen heeft voor ons lichaam, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Een verstoorde ademhaling kan leiden tot diverse symptomen zoals verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out en en hoop andere fysieke en mentale klachten. 

Verbonden Ademhaling: Een Reis naar Innerlijke Vrijheid
Ontdek de kracht van Verbonden Ademhaling, een ademhalingstechniek die diep verborgen emoties naar de oppervlakte brengt en je helpt fysieke, mentale en emotionele spanningen los te laten. 

Deze techniek creëert
– Een sterke verbinding tussen lichaam en geest
– Beter inzicht in onderdrukte emotie

Door middel van
– Een persoonlijke innerlijke reis
– Vrije stroom van levensenergie
– Een unieke en persoonlijke ademsessie 

Hierdoor zal je je energiek, krachtig en vreugdevol voelt. 
Breng jezelf in balans, ervaar innerlijke rust en ontdek de vreugde van een vrij stromende levensenergie.

Belangrijke informatie

5 dagen voor een sessie ontvang je een intakeformulier. Dit is van belang om informatie van te voren te weten om jou zo goed mogelijk te begeleiden. 

Dit intakeformulier dient uiterlijk 1 dag van te voren zo volledig mogelijk ingevuld, teruggestuurd te worden naar het emailadres van Kahe: kelly@kahe.nl 

Een sessie verbonden ademhaling duurt ongeveer 2 uur

Mijn kledingadvies voor tijdens deze is: comfortabele kleding, zoals sportkleding of yoga kleding.
Overigens moeten alle sieraden af tijdens de sessie(s) i.v.m. de veiligheid.

Deze ademsessie is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Diploma behaald bij: https://www.annetteweers.nl/ 

Q&A ademsessie

Bij welke hulpvraag kan ik de ademsessie inzetten?
– bij een te hoge ademhaling
– geen verbinding voelen met je lijf
– geen verbinding voelen met je emoties
– bij angst
– als er depressieve gevoelens zijn
– als je chronische onderrugklachten ervaart
– bij chronische stress
– als je vastloopt bij dagelijkse dingen

Hoeveel sessies zijn er nodig voor een hulpvraag?
Helaas kan ik op deze vraag geen duidelijk antwoord geven. Dit verschilt namelijk echt per hulpvraag, per situatie en ook per persoon.

Na hoeveel tijd merk ik verschil?
Ook dit is helaas geen “one size fits all”. Jouw lijf gaat alles na de sessie nog verder integreren en deze procesduur verschilt per persoon. Ik zorg altijd dat jouw lijf helemaal in balans is voordat je naar huis gaat.

Worden de ademsessies vergoed vanuit de verzekering?
Nee geen enkele sessie bij Kahe kan gedeclareerd worden bij de verzekering.

Kan ik thuis nog iets doen om mijn lijf te ondersteunen na een sessie?
Zeker! Lekker uitrusten en extra lief zijn voor je lijf. Slapen wanneer je moe bent, lekker wandelen in de natuur of genieten van een heerlijk (voeten)bad met magnesiumzout erin.

Ik twijfel of de sessie ademsessie iets is voor mij, kan ik vrijblijvend contact opnemen?
Absoluut! Als je mij een WhatsApp berichtje stuurt, dan plannen wij een korte belafspraak in.
06 39 27 40 87

Sanne
Sanne
28/03/2024
Transformatie traject +++++ Tsja, waar moet ik beginnen?! Als allereerst dat ik zo ontzettend blij en trots ben dat ik het transformatietraject met Kelly ben gestart! Ik begon met een cupping sessie en daar was al heel wat gebeurd. Mijn nek en schouders zaten muurvast en na de cupping voelde dat veel vrijer. Een maand later stond een BRTT sessie ingepland. Ik had me bewust niet ingelezen wat het nou precies inhield, ik wilde meegaan met de flow. En dat heb ik geweten! Wat een onwijs bijzondere, impactvolle, krachtige en verlichtende sessie was dit. Wauw wauw wauw, ik gun dit ieder mens! Meer ga ik er niet over verklappen, want dat moet je eigenlijk zelf ontdekken. Hierna deelde Kelly dat zij een transformatietraject ging starten. Ik voelde meteen, dit moet ik doen! Dit gaat zo helpend zijn voor mij. Ik had geen specifieke klachten voorafgaand, maar bij mij was het vooral de wens om ‘verlichting’ te voelen. Het gehaaste gevoel en een lichaam wat constant aanstond tot rust te gaan brengen. We zijn het traject aangegaan en gaandeweg komen er dingen naar voren die meer aandacht verdienen. Kelly begeleidt je daar heel goed bij! Wat ik ook heel erg prettig vond (en vind!) is dat zij vaak incheckte hoe het met je ging, of er nog speciale dingen speelde. Dit deed zij via de app en door middel van hele fijne coachingcalls. Kelly bespreekt voorafgaand hoe je je voelt en kijkt vanuit daar wat je nodig hebt. Is dat een BRTT behandeling of een KiE of ademsessie? Cupping? Of misschien een combinatie? Zij past zich helemaal aan naar jouw hulpvraag en dat is superfijn. Ze geeft je ook alle vrijheid om aan te geven als je je ergens niet goed bij voelt. Erg belangrijk! Zij geeft je ook de keuze of je een kaart zou willen trekken. Ik vind dat superfijn en zeg dan ook altijd volmondig ja. Terugkijkend op de kaartjes die getrokken werden, waren sommige direct raak en sommige kaarten pas achteraf, wat ik me nu dus besef. Zo magisch. En buiten dat, put ik hier enorm veel kracht uit. Zo ook uit de jaarlegging die zij voor mij heeft gedaan! Buiten al deze prachtige sessies om maakt Kelly ook een podcast. Ik vind het heel prettig en openbarend om hiernaar te luisteren. Ik luister er bijvoorbeeld naar tijdens een wandeling in de duinen, super fijn! Interessant feitje: over mijn eerste zwangerschap hebben wij drie jaar gedaan en mijn tweede zwangerschap was ‘in één keer raak’! Toeval? Nee, dit komt door al het harde werk wat ik samen met Kelly heb verricht, daar ben ik van overtuigd! Bedankt lieve Kel dat je al deze mooie dingen mogelijk maakt. Bedankt dat je me krachtige en soms confronterende inzichten hebt gegeven. Bedankt dat je me handvatten geeft om hiermee om te gaan. Ik ben ook supertrots op jou dat je naar je hart hebt geluisterd, je gevoel hebt gevolgd en je praktijk bent gestart. Kijk nou hoeveel mooie dingen er al uit zijn gekomen! En naar mijn gevoel sta je nog maar op het begin. Zo knap van je!
Romy
Romy
15/02/2024
Meerdere sessies bij Kelly mogen ondergaan, zowel voor mijzelf als voor de kinderen. Heel warm welkom, deskundig en zo waardevol.
Alice Hoek
Alice Hoek
12/02/2024
Tot nu toe een aantal KiE sessies , transformational cupping sessies en brtt sessies gehad. Kelly heeft veel kennis en kijkt echt naar jou als persoon wie je bent en wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens deze sessies kwam er veel oud zeer en trauma naar boven. Kelly heeft me ten alle tijden om mijn gemak gesteld en samen de trauma's van mijn lichaam ontdaan. De sessies waren echt heel fijn! Ik ga zeker nog terug en raad het dan ook ten zeerste aan om welke reden dan ook. Met het cuppen heeft zij de plekken waar ik last had (nek, onderrug en zijkanten) onder handen genomen want er zaten veel verklevingen en knopen. Die heeft Kelly goed los weten te maken en voelde erna enorme verlichting! M'n bloed is weer gaan stromen waar het hoort. Kelly je bent topper heel veel dank!
Sanne van der Plas-Schaap
Sanne van der Plas-Schaap
12/02/2024
KIE voor kinderen sessie gedaan eerst met onze zoon en daarna met onze dochter. De nachten geven ons meer rust. Ook ikzelf ervaar rust na de sessies. Hele fijne omgeving en Kelly is super lief voor de kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar mocht het nodig zijn.
Fjenneke Ouwehand
Fjenneke Ouwehand
02/01/2024
Een geweldige ervaring en dat komt vooral omdat Kelly echt de tijd neemt om je te leren kennen. Ondertussen wordt er goed geluisterd om te komen tot een goede behandeling en een top resultaat. Ik stond versteld van haar kennis, haar ervaring en haar ontzettend goede vibe.. bedankt!
Christa van der Plas
Christa van der Plas
09/12/2023
Voor verschillende sessies bij Kelly geweest, echt een aanrader! Ook voor kinderen is de Kie sessie echt een aanrader.
Shirley V
Shirley V
30/11/2023
Ge-wel-dig!
Viktoria Lengyelova
Viktoria Lengyelova
16/10/2023
I visited Kelly for a transformational cupping. Before the session I couldn't really move my neck, that's how much stiffness I had in there and at night I was waking up because of the pain. Immediately after the session, most of the stiffness and pain were gone. I could move my neck freely again. Kelly is very professional, kind and a warm person. I truly recommend her services.
Mandy Meijvogel- Kralt
Mandy Meijvogel- Kralt
26/09/2023
Tja, waar moet ik beginnen? In maart terecht gekomen bij Kelly. Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde zij mij feilloos aan en voelde ik me op m'n gemak bij Kelly. Inmiddels vaste klant 🤣 ik heb meerdere sessies bij haar gehad (cuppen, KIE, BRTT) en het blijft telkens bizar wat deze vrouw voor een magie heeft. En wat ik heb mogen voelen en leren van deze vrouw. Mocht je twijfelen, echt boek eens een sessie! Bedankt lieve Kelly, voor je licht en wat je doet ❤️
Anouk van der Bent
Anouk van der Bent
04/07/2023
Vorige week had ik een hele fijne cuppingsessie bij Kelly. Kelly zorgde ervoor dat ik het vertrouwen in mijzelf, m'n intuïtie en mijn lichaam weer terug kreeg. Heel dankbaar voor!
× Neem contact op voor vragen.