• afspraak-maken

Kind in Evenwicht (KiE) voor volwassenen

De methode om de oorzaken en blokkades achter problemen te doorgronden.

Wat is Kind In Evenwicht?

Kind In Evenwicht brengt kinderen weer in Balans, maar het is ook een veelzijdige aanpak die effectief is bij volwassenen. Het is een doeltreffende methode om te achterhalen waarom je zowel fysiek als emotioneel vastloopt en hoe je dit kunt verlichten. Gebaseerd op neuro-emotionele integratie, verder ontwikkeld door Carla van Wensen. Ons lichaam draagt alle antwoorden, omdat het ons als geen ander kent! Met Kind In Evenwicht  laten we de spieren spreken en het verhaal vertellen, aangezien woorden vaak tekortschieten.

Wat omvat Kind In Evenwicht? 

– Spiertest van toegepaste kinesiologie
– Neuro-emotionele Integratie (NEI)
– Begrip van de ontwikkeling en organisatie van ons brein
– Coaching
– Holistische geneeskunde
– Kennis over invloeden van prenatale periode, conceptie, zwangerschap, geboorte, ziekte, stress en trauma
– Integratie vanuit diverse reguliere en alternatieve geneeswijzen gericht op kinderen.

O- ring Spiertest

Bij (jong) volwassenen gebruik ik de O-ring spiertest van toegepaste kinesiologie. Door de juiste vragen te stellen en de juiste woorden te gebruiken, onthult jouw lichaam emotionele blokkades. Deze blokkades belemmeren een vlotte energiestroom en veroorzaken stagnatie.

Deze emotionele blokkades, voortkomend uit verledenstrauma’s die het brein mogelijk niet meer herinnert, zijn opgeslagen in het lichaam. Door deze onverwerkte emoties op te sporen en te integreren, kan het lichaam ze verwerken en loslaten. Zo houden ze je niet langer gevangen in het heden.

Ben jij klaar om blokkades en problemen te doorgronden? 

Q&A KiE va 18 jaar

Bij welke hulpvraag kan ik KiE inzetten?
– bij slaapproblemen
– bij angst
– als er depressieve gevoelens zijn
– als u merkt dat u stagneert in emoties/gevoelens uiten
– als u burn-out klachten ervaart
– als u veel boosheid/woede met u meedraagt

En nog veel meer! Stuur gerust een berichtje om te informeren of KiE iets voor u is!

Hoeveel sessies zijn er nodig voor een hulpvraaag?
Helaas kan ik op deze vraag geen duidelijk antwoord geven. Dit verschilt namelijk echt per hulpvraag, per situatie en ook per persoon.

Na hoeveel tijd merk ik verschil aan mijzelf?
Ook dit is helaas geen “one size fits all”. Jouw lijf gaat alles na de sessie nog verder integreren en deze procesduur verschilt per persoon. Ik zorg altijd dat jouw lijf helemaal in balans is voordat je naar huis gaat.

Worden de KiE sessies vergoed vanuit de verzekering?
Nee geen enkele sessie bij Kahe kan gedeclareerd worden bij de verzekering.

Kan ik thuis nog iets doen om mijn lijf te ondersteunen na een sessie?
Zeker! Ook dit verschilt per persoon en check ik met jouw lijf.
Dit kan een voetreflexmassage zijn, een handreflexmassage, een opdracht of bijvoorbeeld hoe je essentiële oliën kunt inzetten. Ik ben brandpartner bij Young Living.

Ik twijfel of de sessie KiE iets is voor mij, kan ik vrijblijvend contact opnemen?
Absoluut! Als je mij een WhatsApp berichtje stuurt, dan plannen wij een korte belafspraak in.
06 39 27 40 87

VVNT
Ik ben aangesloten bij de Vereniging Van Nei-Therapeuten (VVNT)

Sanne
Sanne
28/03/2024
Transformatie traject +++++ Tsja, waar moet ik beginnen?! Als allereerst dat ik zo ontzettend blij en trots ben dat ik het transformatietraject met Kelly ben gestart! Ik begon met een cupping sessie en daar was al heel wat gebeurd. Mijn nek en schouders zaten muurvast en na de cupping voelde dat veel vrijer. Een maand later stond een BRTT sessie ingepland. Ik had me bewust niet ingelezen wat het nou precies inhield, ik wilde meegaan met de flow. En dat heb ik geweten! Wat een onwijs bijzondere, impactvolle, krachtige en verlichtende sessie was dit. Wauw wauw wauw, ik gun dit ieder mens! Meer ga ik er niet over verklappen, want dat moet je eigenlijk zelf ontdekken. Hierna deelde Kelly dat zij een transformatietraject ging starten. Ik voelde meteen, dit moet ik doen! Dit gaat zo helpend zijn voor mij. Ik had geen specifieke klachten voorafgaand, maar bij mij was het vooral de wens om ‘verlichting’ te voelen. Het gehaaste gevoel en een lichaam wat constant aanstond tot rust te gaan brengen. We zijn het traject aangegaan en gaandeweg komen er dingen naar voren die meer aandacht verdienen. Kelly begeleidt je daar heel goed bij! Wat ik ook heel erg prettig vond (en vind!) is dat zij vaak incheckte hoe het met je ging, of er nog speciale dingen speelde. Dit deed zij via de app en door middel van hele fijne coachingcalls. Kelly bespreekt voorafgaand hoe je je voelt en kijkt vanuit daar wat je nodig hebt. Is dat een BRTT behandeling of een KiE of ademsessie? Cupping? Of misschien een combinatie? Zij past zich helemaal aan naar jouw hulpvraag en dat is superfijn. Ze geeft je ook alle vrijheid om aan te geven als je je ergens niet goed bij voelt. Erg belangrijk! Zij geeft je ook de keuze of je een kaart zou willen trekken. Ik vind dat superfijn en zeg dan ook altijd volmondig ja. Terugkijkend op de kaartjes die getrokken werden, waren sommige direct raak en sommige kaarten pas achteraf, wat ik me nu dus besef. Zo magisch. En buiten dat, put ik hier enorm veel kracht uit. Zo ook uit de jaarlegging die zij voor mij heeft gedaan! Buiten al deze prachtige sessies om maakt Kelly ook een podcast. Ik vind het heel prettig en openbarend om hiernaar te luisteren. Ik luister er bijvoorbeeld naar tijdens een wandeling in de duinen, super fijn! Interessant feitje: over mijn eerste zwangerschap hebben wij drie jaar gedaan en mijn tweede zwangerschap was ‘in één keer raak’! Toeval? Nee, dit komt door al het harde werk wat ik samen met Kelly heb verricht, daar ben ik van overtuigd! Bedankt lieve Kel dat je al deze mooie dingen mogelijk maakt. Bedankt dat je me krachtige en soms confronterende inzichten hebt gegeven. Bedankt dat je me handvatten geeft om hiermee om te gaan. Ik ben ook supertrots op jou dat je naar je hart hebt geluisterd, je gevoel hebt gevolgd en je praktijk bent gestart. Kijk nou hoeveel mooie dingen er al uit zijn gekomen! En naar mijn gevoel sta je nog maar op het begin. Zo knap van je!
Romy
Romy
15/02/2024
Meerdere sessies bij Kelly mogen ondergaan, zowel voor mijzelf als voor de kinderen. Heel warm welkom, deskundig en zo waardevol.
Alice Hoek
Alice Hoek
12/02/2024
Tot nu toe een aantal KiE sessies , transformational cupping sessies en brtt sessies gehad. Kelly heeft veel kennis en kijkt echt naar jou als persoon wie je bent en wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens deze sessies kwam er veel oud zeer en trauma naar boven. Kelly heeft me ten alle tijden om mijn gemak gesteld en samen de trauma's van mijn lichaam ontdaan. De sessies waren echt heel fijn! Ik ga zeker nog terug en raad het dan ook ten zeerste aan om welke reden dan ook. Met het cuppen heeft zij de plekken waar ik last had (nek, onderrug en zijkanten) onder handen genomen want er zaten veel verklevingen en knopen. Die heeft Kelly goed los weten te maken en voelde erna enorme verlichting! M'n bloed is weer gaan stromen waar het hoort. Kelly je bent topper heel veel dank!
Sanne van der Plas-Schaap
Sanne van der Plas-Schaap
12/02/2024
KIE voor kinderen sessie gedaan eerst met onze zoon en daarna met onze dochter. De nachten geven ons meer rust. Ook ikzelf ervaar rust na de sessies. Hele fijne omgeving en Kelly is super lief voor de kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar mocht het nodig zijn.
Fjenneke Ouwehand
Fjenneke Ouwehand
02/01/2024
Een geweldige ervaring en dat komt vooral omdat Kelly echt de tijd neemt om je te leren kennen. Ondertussen wordt er goed geluisterd om te komen tot een goede behandeling en een top resultaat. Ik stond versteld van haar kennis, haar ervaring en haar ontzettend goede vibe.. bedankt!
Christa van der Plas
Christa van der Plas
09/12/2023
Voor verschillende sessies bij Kelly geweest, echt een aanrader! Ook voor kinderen is de Kie sessie echt een aanrader.
Shirley V
Shirley V
30/11/2023
Ge-wel-dig!
Viktoria Lengyelova
Viktoria Lengyelova
16/10/2023
I visited Kelly for a transformational cupping. Before the session I couldn't really move my neck, that's how much stiffness I had in there and at night I was waking up because of the pain. Immediately after the session, most of the stiffness and pain were gone. I could move my neck freely again. Kelly is very professional, kind and a warm person. I truly recommend her services.
Mandy Meijvogel- Kralt
Mandy Meijvogel- Kralt
26/09/2023
Tja, waar moet ik beginnen? In maart terecht gekomen bij Kelly. Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde zij mij feilloos aan en voelde ik me op m'n gemak bij Kelly. Inmiddels vaste klant 🤣 ik heb meerdere sessies bij haar gehad (cuppen, KIE, BRTT) en het blijft telkens bizar wat deze vrouw voor een magie heeft. En wat ik heb mogen voelen en leren van deze vrouw. Mocht je twijfelen, echt boek eens een sessie! Bedankt lieve Kelly, voor je licht en wat je doet ❤️
Anouk van der Bent
Anouk van der Bent
04/07/2023
Vorige week had ik een hele fijne cuppingsessie bij Kelly. Kelly zorgde ervoor dat ik het vertrouwen in mijzelf, m'n intuïtie en mijn lichaam weer terug kreeg. Heel dankbaar voor!
× Neem contact op voor vragen.